Service en retouren

Condities retourneren:
U dient binnen 24-uur of tot 5 dagen (product-afhankelijk-zie onderstaande tabel) na ontvangst van de bestelling, uw retour per e-mail, info@atrida.nl of via ons contactformulierschriftelijk bij ons aan te melden.

Vermeld in deze e-mail:

  1. Uw ordernummer + ons Pakbonnummer en de artikelen die u wenst te retourneren.
  2. De reden van retournering.
  3. Wanneer (tijdstip) het pakket gereed is voor afhalen door onze transporteur. (retour moet na aanmelding, binnen 2 werkdagen geretourneerd en door ons ontvangen zijn).
  4. Waar (afdeling + openingstijden + contactpersoon) het pakket door onze transporteur opgehaald kan worden.

Retouren kunnen alleen geschieden met onze eigen transporteur waarvoor wij uitsluitend opdracht kunnen geven. De kosten hiervoor worden aan u doorberekend. Zodra u een retour heeft aangemeld ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging met een retournummer. Het ontvangst van uw retour bij ATRiDA zal ook per e-mail aan u bevestigd worden. Het bedrag van de retourzending, inclusief de initiële in rekening gebrachte verzendkosten, zijn voor eigen rekening. Op het moment dat wij een retourzending van u ontvangen, ontvangt u automatisch een credit-faktuur met aftrek van de gemaakte kosten.

PRODUKT-AFHANKELIJK VOORWAARDEN

   Niet gekoelde producten

1.      Binnen 5 werkdagen na ontvangst retour aanmelden

2.      Pakket moet voorzien zijn van ons retournummer

3.    Artikel is niet speciaal voor u besteld

4.    Artikel moet bewaard worden volgens de instructie op de verpakking

5.    Artikel is voorzien van originele labels en/of verpakking

6.    Artikel is onbeschadigd, onaangebroken en/of ongebruikt

7.    Er mogen op het artikel geen “eigen” kenmerken of labels zijn aangebracht

*Wij accepteren uitsluitend retouren die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn.

*Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze Algemene Voorwaarden Art. 6

Wanneer door ATRiDA gedurende kortere of langere tijd al dan niet stilzwijgend afwijkingen van de voorwaarden zijn toegestaan ,laat dat onverlet haar echt alsnog directe en strikte naleving van deze voorwaarden te eisen .De koper kan nooit enig recht doen gelden op grond van het feit dat ATRiDA deze voorwaarden soepel toepast.

Powered By OpenCart - ATRiDA Disposable Products © 2019